Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Tips
Werkzaamheden
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Vergelijk offertes op maat

Afbeelding van een vrouw met een laptop

Vergelijk eenvoudig meerdere schilders om te bepalen welke schilder het beste bij u past.

Gratis 6 schilderwerk offertes

Beschikbare schilders in regio Breda

Hebro Schilderwerken

Hebro Schilderwerken Adres:
Hebro Schilderwerken
Rucphensebaan 25
4706 PH Roosendaal

Tel. 0165 - 552 004

Website. www.hebroschilderwerken.nl
Email. info@hebroschilderwerken.nl

Beschrijving:
Sinds haar oprichting als eenmansbedrijf 125 jaar geleden, is Hebro Schilderwerken uitgegroeid tot volwassen schildersbedrijf met inmiddels meer dan 40 vakbekwame werknemers. Lees meer over de ontstaansgeschiedenis onder het kopje over, of lees verder over de werkwijze van Hebro Schilderwerken op de pagina werkwijze.

Hebro biedt VCA en Kiwa gecertificeerd schilderwerk. Hiermee staat het bedrijf garant voor veiligheid en duurzaamheid die de kwaliteit van de werkzaamheden optimaliseert.

Werkzaamheden:
Hebro Schilderwerken is inzetbaar voor allerhande schilderwerkzaamheden, van klein onderhoud tot groots project. Speciaal onderdeel is de eigen spuitcabine. Onze 75 vierkante meter tellende Soloan spuitinstallatie en de ca. 1000 vierkante meter grote werkplaats bieden volop mogelijkheden en opslag capaciteit voor bijvoorbeeld grote partijen.

Zo kunnen timmerfabrieken bij ons terecht voor het gronden van kaal hout en bedrijven uit de (af)bouw sector voor bijvoorbeeld het spuiten van deuren, panelen en radiatoren. Maar ook bedrijven uit de industriële sector, zoals meubelmakers, interieurbouwers, binnenhuisarchitecten, standbouwers en keukenleveranciers kunnen bij ons terecht.

In de showroom kunnen de verschillende spuittechnieken en toepassingen worden gedemonstreerd, terwijl een vakkundig advies, desgewenst inclusief prijsopgave, uiteraard tot de mogelijkheden behoort.

Werkwijze:
Hebro wil te allen tijde zekerheid bieden van de hoogste kwaliteit, ongeacht de grootte van het project—van de “kleinste particulier” tot “de grootste onderneming.”

Om deze garantie ook in de toekomst te blijven bieden, wordt veel tijd en energie geïnvesteerd in een goede samenwerking met zowel opdrachtgevers als uitvoerend personeel. Zo wordt er ook voor gezorgd dat laatstgenoemden met behulp van alle aanwezige schilderstechnieken telkens weer een kwalitatief hoogstandje weten neer te zetten. Indien nodig volgen zij hiertoe uiteraard de benodigde cursussen en opleidingen.

Door gebruik te maken van een eigen verfmengmachine zijn we niet direct afhankelijk van levertijden van leveranciers en kunnen op die manier voorkomen dat het werk vertraging oploopt.

Trimetal Bouwverven, de verfkeuze van Hebro, is een onderdeel van Akzo Nobel Decorative Coatings BV en biedt de professionele schilder een compleet assortiment verf voor binnenmuren, gevels, hout, metaal en vloeren. Daarnaast werd nog een gamma producten voor speciale toepassingen ontwikkeld.

Over het bedrijf:
Hebro Schilderwerken begon 125 jaar geleden als eenmansbedrijf Huisschilder Emiel Bruglemans Roosendaal en is inmiddels een gewaardeerd begrip in Zuidwest Nederland en België. Doorgewinterd vakmanschap, jarenlange ervaring, eerlijke advisering, doelmatig onderhoud en een uitgebalanceerde werksystematiek garanderen topkwaliteit en service in optima forma.

Inmiddels heeft het bedrijf als Hebro Schilderwerken haar 25 jarig bestaan gevierd. Door vele jaren kennis en vakervaring van generaties schilders bleef het personeels- en klantenbestand groeien. In 1990 was het bedrijf dan ook compleet uit het jasje gegroeid. Er werd gestart met een nieuw pand en een werkplaats van circa 600 vierkante meter.

Elf jaar later werd er nog maar eens verbouwd. De werkplaats werd met nog eens 600 vierkante meter uitgebreid. In deze werkplaats is sinds 2000 een volledig ingerichte (industriële) spuitinrichting gerealiseerd.

Plaatsen in de regio Breda