Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Tips
Werkzaamheden
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Vergelijk offertes op maat

Afbeelding van een vrouw met een laptop

Vergelijk eenvoudig meerdere schilders om te bepalen welke schilder het beste bij u past.

Gratis 6 schilderwerk offertes

Beschikbare schilders in regio Breda

Vermeeren Schilderwerken

Adres:
Vermeeren Schilderwerken
Mariastraat 18
4854 SL Bavel

Tel. 0161-43 46 85

Website. www.vermeerenschilderwerken.nl

Beschrijving:
De familie Vermeeren heeft een lange schildershistorie. Niet vreemd dus, dat in 2002 Vermeeren Schilderwerken nieuw leven werd ingeblazen. Het nog altijd bewust klein gebleven bedrijf verzorgt vooral schilderwerk voor particulieren, wie zij 24 uur per dag service en kwaliteit willen leveren.

Meer informatie over Vermeeren Schilderwerken, haar werkwijze en verschillende werkzaamheden vindt u op de volgende pagina’s.

Werkzaamheden:
Bij Vermeeren Schilderwerken kunt u voor de volgende producten en werkzaamheden terecht:

• Schilderwerken
Binnen- en buitenschilderwerk, waaronder ook muurschilderingen.
• Stukadoorwerken
Traditioneel pleisterwerk, schuurwerk, ornamenten, sierpleisters en het spuiten van plafonds.
• Glaszetbedrijf
Leveren en plaatsen van allerhande soorten glaswerk.

Werkwijze:
Wanneer Vermeeren Schilderwerken uw schilderwerk verzorgt, zullen zij eerst een inspectie van het huidige verfsysteem uitvoeren. Blijkt er klein reparatiewerk nodig te zijn, dan is er de mogelijkheid om Vermeeren deze zorg voor u uit handen te laten nemen.

Door vaste samenwerking met verschillende onderhoudsbedrijven kan Vermeeren u de reparaties in de meeste gevallen scherp aanbieden en u heeft één aanspreekpunt voor het totale werk.

Over het bedrijf:
Wie zijn we?
Schildersbedrijf Vermeeren is een jong en ambitieus bedrijf. Wij opereren vanaf 2002 vanuit Bavel. Toch duikt de naam Vermeeren al voor 1900 op. Eerst als portretschilders, daarna als huisschilders.

De enige foto die nog aanwezig is—en waarop mijn opa en grondlegger Willem Vermeeren leerling is—dateert uit 1925. Vermeeren Schilderwerken is uiteindelijk ontstaan tussen 1934 en 1938. In 1950 is de zaak overgenomen door zijn zoon Jan Vermeeren, wie uiteindelijk in 1994 stopte. Beiden hadden dezelfde doelstelling en dat was klein blijven: 24 uur per dag service verlenen en kwaliteit leveren.

Toen wij in 2002 de grote stap waagden, hadden we maar 1 doelstelling en dat is dezelfde die ook al sinds de jaren dertig gold: klein blijven, uitstekende service verlenen en kwaliteit leveren!

Plaatsen in de regio Breda