Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Tips
Werkzaamheden
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Vergelijk offertes op maat

Afbeelding van een vrouw met een laptop

Vergelijk eenvoudig meerdere schilders om te bepalen welke schilder het beste bij u past.

Gratis 6 schilderwerk offertes

Beschikbare schilders in regio Breda

Stoof Schilderwerken BV

Adres:
Stoof Schilderwerken BV
Spinveld 12
4815 HS Breda

Tel. 088-222 32 25

Website. www.stoofschilderwerken.nl

Beschrijving:
Stoof Schilderwerken is een organisatie van vaklieden die zich gespecialiseerd hebben in het onderhoud van woningen en bedrijfshuisvesting. Vanuit het hoofdkantoor in Breda worden tientallen vaklieden door heel Nederland aangestuurd.

Stoof Schilderwerken werkt in heel Nederland, voor onder andere bedrijven, (zorg)instellingen, woningcorporaties en particulieren.

Meer weten? Bekijk onder andere de pagina’s over Stoof Schilderwerken, werkwijze en werkzaamheden

Werkzaamheden:
Door samenwerking van verschillende vaklieden met hun eigen specialisaties is Stoof Schilderwerken in staat een breed dienstenpakket aan te bieden. Een greep uit de mogelijke werkzaamheden en servicediensten:

• Onderhoudsschilderwerk
• Lekkages / brandschades
• Kleuradvies
• Houtrotherstel
• Timmerwerkzaamheden
• Scan / glasvezel plakken
• Renovatie schilderwerk
• Monumentaal schilderwerk
• Wand- en plafondafwerking
• Binnen- en buitenschilderwerk
• Behangwerk

Werkwijze:
Wie zijn we?
Klantgerichtheid, flexibiliteit, doorzettingsvermogen en ondernemerschap waren een aantal kenmerken die de heer Stoof bij de oprichting in 1954 als belangrijke speerpunten hanteerde. Samen met twee medewerkers zijn toen de eerste stappen gezet voor een bedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot een compleet businesscentrum, waar zo’n 180 man personeel werkzaam is en dat aantal groeit nog ieder jaar fors.

Deze groei heeft vooral te maken met de visie die Stoof bij de oprichting al had: de klant die niet alleen toen, maar ook nu nog onze koning is, had meer wensen. Zo zijn wij met de jaren meerdere diensten gaan verlenen.

Dankzij de allround dienstverlening van Stoof heeft u voor verschillende diensten te maken met slechts één leverancier. En dat is wel zo efficiënt.

Ondanks onze groei zijn de belangrijke kwaliteiten van het familiebedrijf nooit uit het oog verloren. Stoof is nog altijd een betrouwbare en resultaatgerichte partner met enthousiaste en betrokken medewerkers die garant staan voor topkwaliteit.

Over het bedrijf:
Stoof Schilderwerken streeft naar perfectie en een 100% tevredenheid van alle opdrachtgevers. Eerst luisteren zij naar uw eisen en wensen om te bekijken wat zij voor u kunnen en mogen betekenen.

Aan de hand van uw wensen zal Stoof Schilderwerken een offerte op maat aanbieden. Doordat Stoof de nadruk legt op processen als opleiding, kwaliteitszorg, arbo, milieu, inkoop en calculatie, garanderen ze de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Stoof Schilderwerken streeft naar perfectie en maakt waar wat ze beloven. Voor hen geldt: afspraak is afspraak.

Plaatsen in de regio Breda