Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Tips
Werkzaamheden
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Vergelijk offertes op maat

Afbeelding van een vrouw met een laptop

Vergelijk eenvoudig meerdere schilders om te bepalen welke schilder het beste bij u past.

Gratis 6 schilderwerk offertes

Beschikbare schilders in regio Den Haag

Leertouwer Schilders

Adres:
Leertouwer Schilders
Vulcanusweg 269
2624 AV Delft

Tel. 015-256 18 80

Website. www.leertouwerschilders.nl

Beschrijving:
Het begon allemaal eind 19e eeuw, toen de eerste generatie Leertouwer het bedrijf Leertouwer Schilders opstartte. Tegenwoordig staat de vierde generatie aan het roer van dit familiebedrijf en is het uitgegroeid tot een volwaardig allround schildersbedrijf.

Bedrijven, instellingen, VVE’s en particulieren kunnen rekenen op de diensten en werkzaamheden van Leertouwer Schilders. Het is dan ook VCA* gecertificeerd, AF erkend en actief in samenwerking met VVE Belang en de branchevereniging FOSAG.

Lees meer over Leertouwers Schilderwerken en haar werkwijze op de volgende pagina’s.

Werkzaamheden:
Leertouwer Schilders is werkzaam voor onder andere bedrijven, instellingen, VVE’s en particulieren. Dus voor vrijwel elke klant kan Leertouwer de volgende diensten en werkzaamheden verrichten:

• Binnenschilderwerk.
• Buitenschilderwerk.
• Houtrotrenovatie.
• Kleuradvisering.

Werkwijze:
Leertouwer Schilders werkt klantgericht en streeft ernaar om uitsluitend met vakbekwame en zeer gemotiveerde medewerkers de hoogste kwaliteit voor haar opdrachtgevers te realiseren. Het overtreffen van de verwachtingen bij deze opdrachtgevers staat voorop.

In de organisatie is goed personeel een eerste vereiste voor een bedrijf om te kunnen waarmaken wat men de opdrachtgever belooft. Vandaar dat door de tijden heen aan dit aspect veel aandacht is geschonken. Het materiaal kan nog zo goed zijn, als de schilder die het aanbrengt zijn vak niet beheerst krijgt u een slecht resultaat. De schilders die bij Leertouwer in dienst zijn werken al tientallen jaren in vaste dienst. Het zijn opgeleide vakmensen die regelmatig de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied volgen.

Over het bedrijf:
Wie zijn we?
In het jaar 1897 richt Jacobus Leertouwer het schildersbedrijf Leertouwer op. Gevestigd aan de Gasthuislaan 124, in het historische centrum van Delft. Zijn drie zonen Koos, Hans en Sam nemen geleidelijk het bedrijf over en verplaatsen het naar de rand van Delft, aan de Vulcanusweg 269.

In 1990 neemt Sam Leertouwer, de derde generatie, het bedrijf over. Heden ten dage is de vierde generatie, Juriën Leertouwer, reeds betrokken bij Leertouwer Schilders BV.

Plaatsen in de regio Den Haag