Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Tips
Werkzaamheden
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Vergelijk offertes op maat

Afbeelding van een vrouw met een laptop

Vergelijk eenvoudig meerdere schilders om te bepalen welke schilder het beste bij u past.

Gratis 6 schilderwerk offertes

Beschikbare schilders in regio Den Haag

Schildersbedrijf F.A. Tazelaar v.o.f.

Adres:
Schildersbedrijf F.A. Tazelaar v.o.f.
Nieuweweg 6a
2675 BC Honselersdijk

Tel. 070 - 325 53 29 / 0174 - 67 03 44

Website. www.tazelaar.nl

Beschrijving:
Sinds 1887 levert Schildersbedrijf Tazelaar klanten in en om het Westland hoogwaardig schilderwerk en vriendelijke service. Na 125 jaar staat de vijfde generatie Tazelaar aan het roer om ook in de toekomst klantvriendelijkheid, perfecte kwaliteit en garantie aan al haar klanten te blijven leveren.

Schildersbedrijf Tazelaar is AF erkend, lid van branchevereniging FOSAG en deelnemer aan de winterschilder. Wilt u weten wat Schildersbedrijf Tazelaar nog meer voor u kan betekenen? Bekijk dan de pagina’s werkzaamheden en werkwijze, of lees verder over het bedrijf zelf op de pagina over Schildersbedrijf F.A. Tazelaar v.o.f..

Werkzaamheden:
Schildersbedrijf F.A. Tazelaar v.o.f. is zowel inzetbaar voor particulieren als zakelijke klanten. Hierbij kunt u denken aan de volgende diensten en werkzaamheden:

• Schilderwerk voor binnen en buiten, voor particulier en VvE’s.
• Wandafwerking zoals glasweefsel, behang, of speciale technieken als muurschilderingen.
• Klein onderhoud zoals houtrotreparaties, klein timmerwerk/betonwerk, beglazing.
• Restauratie, kleuradvisering en ontwerp.

Werkwijze:
Schildersbedrijf Tazelaar heeft klantvriendelijkheid en perfecte kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met die reden wordt er uitgebreid gesproken over de wensen en eisen van de opdrachtgever. Indien gewenst, kunnen de deskundigen van Tazelaar advies geven, zowel wat kleur als materiaal betreft.

Na het uitbrengen van een duidelijk en vrijblijvende offerte kan er, indien Tazelaar de klus gaat uitvoeren, begonnen worden aan het werk. Vertrouwen en garantie is wat Tazelaar daarbij wil leveren. Voor vragen voor, tijdens, of na de werkzaamheden kunt u altijd bij haar medewerkers terecht.

Over het bedrijf:
Wie zijn we?
Alleen de naam al zit bomvol historie. Schildersbedrijf Tazelaar, begonnen in 1887 als officieel bedrijf nadat oprichter Pieter Corneliszoon Tazelaar het schildersbedrijf Van Noort uit Loosduinen overnam.

Uiteraard loopt de schildershistorie veel verder terug, het Loosduins streekmuseum bezit nog facturen van schilder Tazelaar uit 1856. In de jaren ‘50 en ‘60 van de vorige eeuw was de werkplaats gevestigd aan de Loosduinse Emmastraat en een schilderswinkel in de Loosduinse Hoofdstraat.

Nadat het centrum van Loosduinen werd gemoderniseerd verhuisde het bedrijf eind jaren ‘60 naar de Laurenburgstraat, waar de werkplaats was gevestigd. Omdat wij hier tot 1973 om de hoek woonden, groeide ik op tussen de verfpotten en ladders. En vanaf 1986 was dit, na een carrière in de verfgroothandel en techniek, mede mijn werkplek.

Schildersbedrijf Tazelaar is altijd verbonden geweest met Loosduinen, toen nog deel van het Westland. Naast onderhoudsschilder van de Westlandsche Stoommaatschappij, alle stations en bruggen tot in de 60’er jaren van de vorige eeuw, verzorgde Tazelaar kassenbeglazing en particulier schilderwerk in het hele Westland en Den Haag.

Sinds 2004 worden de werkzaamheden uitgevoerd vanaf de Harteveldlaan te Honselersdijk. Per December 2011 verplaatst de werkplaats naar de Nieuweweg te Honselersdijk.

Kortom, een nu al 125 jaar durende schilderstraditie voortgezet van vader op zoon.

Plaatsen in de regio Den Haag