Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Tips
Werkzaamheden
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Vergelijk offertes op maat

Afbeelding van een vrouw met een laptop

Vergelijk eenvoudig meerdere schilders om te bepalen welke schilder het beste bij u past.

Gratis 6 schilderwerk offertes

Beschikbare schilders in regio 's-Hertogenbosch

Van Lieshout Schilders

Adres:
Van Lieshout Schilders
De Dageraad 15
5473 HD Heeswijk Dinther

Tel. 0413-29 15 08

Website. www.vanlieshoutgroep.nl

Beschrijving:
Van Lieshout Schilders beschikt naast 160 jaar ervaring over 35 vakbekwame medewerkers die landelijk schilderwerk verzorgen voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Kwaliteit en zekerheid staan bij Van Lieshout hoog op de agenda, wat onder andere tot uiting komt in de VCA* certificering die Van Lieshout bezit.

Meer informatie over dit schildersbedrijf vindt u hier: over Van Lieshout Schilders, werkwijze en werkzaamheden.

Werkzaamheden:
Van Lieshout Schilders heeft jarenlange ervaring met onder meer onderhoudsschilderwerk, houtrotherstel, beglazingen, restauratiewerk, behang- en spuitwerk en schilderwerk in de nieuwbouw en utiliteitsbouw. Haar specialisaties zijn:

• Onderhoudschilderwerk.
• Nieuwbouwschilderwerk.
• Spuitwerk op locatie (wanden, kozijnen, deuren enz.).
• Interieur spuiterij.
• Glaszetten.
• Wandbekleding (behang en glasweefsel).
• Speciale wandafwerking (teksten, patronen en decoratieve technieken).
• Folies plakken.
• LEAN werkmethode.

Het schilderwerk dat uitgevoerd wordt bestaat uit nieuwbouw-, onderhouds- en renovatiewerkzaamheden. Niet alleen in de utiliteitsbouw, maar ook in de wegenbouw en woningbouw.

Werkwijze:
Het bedrijf is eigentijds gestructureerd en volgt de ontwikkelingen in de schildersbranche nauwlettend. Ook de milieu- en veiligheidsaspecten worden op de voet gevolgd en waar mogelijk doorgevoerd. Van Lieshout Schilders BV werkt landelijk en is niet productgebonden.

Over het bedrijf:
Wie zijn we?
Van Lieshout Schilders, een eigentijds gestructureerd schilders- en glaszettersbedrijf met een historie van meer dan 160 jaar! Vanaf de start is Van Lieshout Schilders BV gevestigd in Heeswijk-Dinther. Onder de huidige leiding is Van Lieshout Schilders uitgegroeid tot een onderneming van meer dan 35 vakbekwame personeelsleden die allen de beschikking hebben over een modern equipement.

De medewerkers van Van Lieshout Schilders BV zijn flexibel en inventief en hebben dat al meerdere malen bewezen. Kwaliteit van de werkzaamheden en de zekerheid over de kosten en staan garant bij Van Lieshout Schilders BV. Daarnaast beschikt Van Lieshout Schilders ook over een VCA* certificering.

Plaatsen in de regio 's-Hertogenbosch