Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Tips
Werkzaamheden
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Vergelijk offertes op maat

Afbeelding van een vrouw met een laptop

Vergelijk eenvoudig meerdere schilders om te bepalen welke schilder het beste bij u past.

Gratis 6 schilderwerk offertes

Beschikbare schilders in regio 's-Hertogenbosch

Van den Elzen Schilder en Spuitwerken

Adres:
Van den Elzen Schilder en Spuitwerken
Industrieterrein Molenakker, Brussele 15
5469 DT Erp

Tel. 0413-21 22 68

Website. www.elzenvakwerk.nl

Beschrijving:
Van den Elzen Schilder en Spuitwerken is het adres voor een Brabants allround schildersbedrijf. Van voordeuren lakken tot complete keukens spuiten: bij Van den Elzen is het mogelijk.

Van den Elzen verzorgt zowel handwerk als veelvoudig automatisch seriewerk, waardoor zowel de particuliere als zakelijke markt bediend kan worden.

Meer weten? Bekijk dan de pagina’s over Van den Elzen, werkwijze en werkzaamheden.

Werkzaamheden:
Van den Elzen Schilder en Spuitwerken is gespecialiseerd in het leveren van schilderwerk op maat. U kunt er voor de volgende diensten terecht:

• Glas- en schilderwerken;
Schilderen, behangen, glaszetten, voorbehandelen, schuren, afkitten.
• Vlakspuittechniek;
Meubelen, binnendeuren, keukens, halffabrikaten, armaturen, panelen, plaatwerkdelen, wanden.
• Elflow flowcoater;
De automatisch aangedreven lakstraat.

Werkwijze:
Eigenlijk is er aan de wijze van aanpak binnen Van den Elzen niets veranderd sinds de start in 1987. Diezelfde gedrevenheid voor het vak en vooral de fraaie eindproducten hebben geleid tot de huidige reputatie.

Bij Van den Elzen is men niet eerder tevreden dan dat u dat bent en zetten medewerkers zich daarom graag in voor het beste resultaat. Kortom, Van den Elzen is overtuigd van haar continuïteit door het leveren van kwaliteit.

Over het bedrijf:
Wie zijn we?
Het nog echt Brabantse bedrijf Van den Elzen Schilder & Spuitwerken is in 1987 opgericht door Riny van den Elzen. De indertijd gebruikte leus ‘niet de eerste, wel de beste’ geeft aan dat we toen al trots waren op het door ons geleverde vakwerk. En dat is zo gebleven.

Oorspronkelijk zijn we gestart met schilderen, behangen en glaszetten voor particulieren en bedrijven. In 1993 is het bedrijf verhuisd van ‘de garage’ naar het huidige bedrijfspand aan de Bussele in Erp. Vier jaar later is vlakspuittechniek voor grotere series producten aan het pakket toegevoegd. Ook beschikken we over een overdruk¬cabine waarin ondermeer onderdelen van keukens, meubelen en binnendeuren stofvrij worden gespoten.

In 2003 is onze Elflow flowcoater in gebruik genomen, speciaal ontwikkeld om de toenemende vraag naar het efficiënt aanbrengen van watergedragen coatings te kunnen beantwoorden. In totaal werken er nu 14 vakmensen bij Van den Elzen, zowel binnen het bedrijf als op locatie bij onze opdrachtgevers.

Plaatsen in de regio 's-Hertogenbosch