Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Tips
Werkzaamheden
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Vergelijk offertes op maat

Afbeelding van een vrouw met een laptop

Vergelijk eenvoudig meerdere schilders om te bepalen welke schilder het beste bij u past.

Gratis 6 schilderwerk offertes

Beschikbare schilders in regio Drechtsteden

Gerard Siemons Schilders- en Afwerkingsbedrijf

Adres:
Gerard Siemons Schilders- en Afwerkingsbedrijf
Pijnenburg 60
3328 DC Dordrecht

Tel. 078-617 03 73

Website. www.uwschilderwerk.nl

Beschrijving:
Gerard Siemons Schilders- en Afwerkingsbedrijf is een klein schildersbedrijf met veel aandacht voor persoonlijke service. Voor particulieren verzorgt dit bedrijf allerhande binnen- en buitenschilderwerk, alsmede advies op het gebied van interieur en kleurencombinaties.

Het Dordtse schildersbedrijf werkt met veel passie voor de regio. Gerard zelf heeft dan ook met veel plezier de cursus ‘Dordtse kleuren’ volbracht.

Op de pagina werkzaamheden leest u alles over de diensten die Gerard Siemons Schilders- en Afwerkingsbedrijf voor u kan leveren. Daarnaast vindt u meer informatie over Gerard Siemons en zijn werkwijze.

Werkzaamheden:
Gerard Siemons en Elly-May Rietveld staan samen klaar om voor u de volgende werkzaamheden te verrichten:

• Binnenschilderwerk.
• Buitenschilderwerk.
• Schilderen van trappen, deuren, kozijnen, keukenkastjes, radiatoren.
• Kleur- en interieuradvies.

Voor klanten die daar zelf niet toe in staat zijn, helpen Gerard en Elly-May graag met o.a. het verzetten van meubilair en het afhalen en weer ophangen van gordijnen.

Werkwijze:
Tijdig en regelmatig onderhoud betekent het behoud van uw kostbare woning of bedrijfpand, en behoedt u voor hoge kosten ineens. Daarnaast, evenzo belangrijk, oogt uw bezit weer keurig met de frisse kleuren en de hoge afwerkingsgraad.

Er wordt veel aandacht geschonken aan het voorbewerken van de te schilderen elementen, zodat het schilderwerk naast fraai, ook duurzaam is.

Op vrijblijvende basis wordt het werk opgenomen, overleg gevoerd over de te volgen werkwijze en ontvangt u een duidelijke offerte. Na het verlenen van de opdracht wordt er met u besproken op welke termijn de werkzaamheden plaats kunnen vinden. U zult dan merken dat er veel mogelijk is, flexibiliteit is één van de drijfveren van het bedrijf.

Vooral bij bedrijfspanden en praktijken wordt het soms op prijs gesteld als de werkzaamheden buiten bepaalde uren plaatsvinden. Dit is geen probleem, alles is bespreekbaar en zonder toeslagen.

Over het bedrijf:
Wie zijn we?
Gerard Siemons Schilders- en Afwerkingsbedrijf is een jong en klein bedrijf.

Door zelf een low-budget formule te hanteren (geen kostbaar bedrijfspand, wagenpark, calculeer- en administratief personeel) kunnen ook voor de klant de kosten laag worden gehouden.

Doordat Gerard zelf het werk op komt nemen, een offerte voor u maakt en afspraken maakt over de uitvoering van het werk zullen hier weinig misverstanden over komen te bestaan.

Met een ervaring van 29 jaar als onderhoudsschilder kunt u een veelzijdig vakman verwachten, wie naast het traditionele schilderwerk en sauswerk ook gespecialiseerd is in de moderne en historische decoratieve wandafwerkingen en kleine houtrotreparaties voor u kan verrichten.

Plaatsen in de regio Drechtsteden