Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Tips
Werkzaamheden
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Vergelijk offertes op maat

Afbeelding van een vrouw met een laptop

Vergelijk eenvoudig meerdere schilders om te bepalen welke schilder het beste bij u past.

Gratis 6 schilderwerk offertes

Beschikbare schilders in regio Drechtsteden

Schilders- en Afwerkingsbedrijf Zuiderent

Adres:
Schilders- en Afwerkingsbedrijf Zuiderent
Nijverheidsweg 6
3295 KZ s-Gravendeel

Tel. 078 - 67 33 114

Website. www.zuiderentschilders.nl
Email. mail@zuiderentschilders.nl

Beschrijving:
Al meer dan honderd jaar is familiebedrijf Zuiderent in ’s-Gravendeel te vinden. Het bedrijf is inmiddels van vader op zoon overgegaan en gegroeid tot 14 werknemers. Op de pagina over leest u meer over de rijke historie van het bedrijf. Ook haar werkwijze komt aan bod. Het bedrijf is AF en VCA gecertificeerd en benoemd als Erkend Leerbedrijf. Bovendien is het sinds 2005 officieel benoemd tot Hofleverancier.

Werkzaamheden:
Inmiddels heeft Zuiderent haar diensten uitgebreid en zich naast haar professionele schilderwerkzaamheden gespecialiseerd in:

• Impregneerwerk
Met een impregneermiddel worden gevels waterafstotend gemaakt, wat de duurzaamheid aanzienlijk vergroot.
• Leveren van glas
Onder andere isolatieglas, figuurglas en blank glas.
• Behangwerk
Behangwerk in vele soorten, maten en kleuren.
• Glasweefsel
Door de creatieve mogelijkheden, technische voordelen en lange levensduur een van de meest ideale wandbekledingen. Glasweefsel blijft lang mooi, is eenvoudig op te knappen en van kleur te veranderen.
• Decoratieve technieken
Onder andere meerkleuren muurverf, diverse vloktechnieken, spons- en wikkeltechnieken

Werkwijze:
Zuiderent is al meer dan honderd jaar specialist op het gebied van schilderwerken. Op 13 oktober 2005 ontvangt het bedrijf het predikaat Hofleverancier voor bewezen kwaliteit, solidariteit en continuïteit van de onderneming.

Kwaliteit staat dan ook centraal. Als VCA*, AF-gecertificeerd en Erkend Leerbedrijf betekent dit dat wij voldoen aan de gestelde (veiligheids)eisen, een veilige en gezonde werkplek voor alle werknemers trachten te creëren en waar mogelijk ons proberen te verbeteren.

Over het bedrijf:
Wie zijn we?
In 1905 wordt in 's-Gravendeel Schildersbedrijf A. Zuiderent opgericht door Aart Zuiderent. Zoon Jacob Bastiaan besluit in 1926 bij vader in dienst te treden en wordt later mede-eigenaar.

Ook de zoon van Jacob, Aart Arnoldus, voelt zich dusdanig tot het beroep aangetrokken om vervolgens vanaf 1964 samen met zijn vader de scepter te zwaaien over J.B. Zuiderent & Zn. In 1975 gaat J.B. Zuiderent genieten van zijn pensioen en ziet tot grote vreugde in 1990 zijn kleinzoon Daniël Jacob Aart mede-eigenaar worden van Schilders- en afwerkingsbedrijf Zuiderent. Vanaf 1999 is laatstgenoemde directeur/eigenaar waarbij zijn vader tot 2004 op de achtergrond een adviserende functie heeft vervuld.

Het bedrijf is in die jaren uitgegroeid tot een modern en professioneel schildersbedrijf waar tot op de dag van vandaag 14 mensen als schilder werkzaam zijn.

Sinds 2005 is het bedrijf bij koninklijke beschikking Hofleverancier.

Plaatsen in de regio Drechtsteden