Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Tips
Werkzaamheden
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Keurmerken voor Schilders

Hoe weet u dat u een goede en betrouwbare schilder inschakelt? Er zijn verschillende keurmerken voor schilders. Hieronder vindt u enkele keurmerken die wij naar willekeurige volgorde gerangschikt hebben.

Stichting AF-Erkenningsregeling


De AF-erkende vakman werkt volgens de kwaliteitsnormen van de AF-Erkenningsregeling. Aan de AF-Erkenningsregeling kunnen alleen schilders-, glas- en afwerkingsbedrijven deelnemen die in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s.

Deze regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid van het AF-erkende bedrijf waar u mee in zee gaat en over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de garantie. In Nederland zijn ruim 1500 AF-erkende bedrijven.

Betere Schilder

Een Betere Schilder voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitsnormen. Een Betere Schilder verstrekt u een duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werkt volgens duidelijke en goedgekeurde leveringsvoorwaarden. U weet dus altijd waar u aan toe bent, geen verrassingen achteraf.

Een Betere Schilder staat onder voortdurende kwaliteitscontrole van onze organisatie; iedere klant ontvangt een schriftelijke enquête, waarmee wij uw tevredenheid meten over de service en kwaliteit van uw Betere Schilder.

We willen wel benadrukken dat een schilder zonder keurmerk niet per definitie niet goed is. Een keurmerk biedt u echter wel wat meer garanties.

Meer over de keurmerken

Kijk op WelkeSchilder.nl voor een uitgebreider overzicht van de keurmerken voor schilders.